Excursie la Conacul Familiei Ralli-Arbore din satul Dolna

Транспорт: Автобус

Idei de weekend de la Moldova — Tur ! La Dolna, vizitatorii vor putea merge pe urmele poetului rus Alexandr Sergheevici Puşkin. Acest muzeu, conacul şi beciul boierului Zamfirache Arbore-Ralli sunt cartea de vizită a localităţii.
Expoziția, deschisă acum la Casa-muzeu A. S. Puşkin din Dolna, dispune de exponate unice, adunate de muzeu timp de peste jumătate de secol.

Conacul familiei Ralli din Dolna a fost construit la începutul secolului al XIX-lea. Are o arhitectură tradiţională şi este cunoscut, mai ales, ca locul pe care îl frecventa poetul rus A. S. Puşkin, între anii 1820-1823, în timpul exilului său în Basarabia. Din acest motiv conacul nu afost lăsat în paragină, precum s-a întîmplat cu multe alte conace boierești din Moldova.

Pretul excursiei pentru o persoana constituiue — 670 lei, in cazul grupei din 3 persoane.
Excursiile individuale se organizeaza pentru grupe de 1-3 persoane, in automobil confortabil cu control climateric, sofer profesionist si in compania ghidului calificat.

Compania turistica »Moldova-tur» va ofera o gama larga si interesanta de programe excursionale pe teritoriul Rep. Moldova!
Va fi foarte captivant pentru tine si invitatii tai! Redescopera Moldova!
Petrece-ti timpul liber placut și util!
Excursiile se desfasoara in limbile romana, rusa, si, la solicitare – engleza si altele.
In caz de necessitate, organizam si excursii pentru grupuri numeroase.

Форма оформления заявки
Оставить заявку